Tältä sivulta voit tilata Nollalinja-käyntikortteja ja ladata Nollalinja-materiaaleja tulostettavaksi tai sähköiseen käyttöön. Sivun alaosasta löydät myös tulostettavan henkilökohtaisen turvasuunnitelmalomakkeen.

Nollalinja-käyntikortit

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset voivat maksutta ja postikuluitta tilata Nollalinjan käyntikortteja jaettavaksi asiakkaille. Kortit toimitetaan 100 kortin laatikoissa, joten pienin tilattava määrä on 100 kpl. Tilattavissa on sekä suomen-, ruotsin- että englanninkielisiä kortteja.

Huom. Nollalinjan käyntikortti uudistuu lähiaikoina. Tästä syystä kortteja ei tällä hetkellä voi tilata, ja joulukuussa 2018 ja tammikuussa 2019 tehtyjen tilausten toimitus saattaa viivästyä. Pahoittelemme tilannetta!

Nollalinja-materiaalit tulostettavaksi tai verkkokäyttöön

Alla olevien bannerikuvien avulla voit levittää sanaa Nollalinjasta omilla verkkosivuillasi. Linkitä banneri osoitteeseen www.nollalinja.fi.

Bannereiden tallennus: Avaa haluamasi banneri ja paina avautuvan kuvan päällä hiiren oikeaa näppäintä. Valitse ”Tallenna  kuva nimellä” (Save Picture As).

Turvasuunnitelmalomake

Lataa tästä henkilökohtainen turvasuunnitelmalomake